يکي از فعاليت‌هاي مهمي که سايت‌هاي بزرگ براي رشد کسب‌وکار خود انجام مي‌دهند جمع‌آوري اطلاعات کاربران است. اين اطلاعات مي‌تواند نام و نام خانوادگي، موقعيت مکاني، ايميل و شماره همراه افراد باشد. براي همين منظور ابزارهايي براي جمع‌آوري اين اطلاعات وجود دارد. يکي از اين ابزارها، سرويس قدرتمند ميلرلايت است که با کمک آن مي‌توانيم ايميل‌هاي کاربران را به روش‌هاي مختلفي ذخيره کرد؛ سپس براي آن‌ها ايميل‌هايي با گرافيک و چيدمان دلخواه ارسال کنيم.


 


ميلرلايت چيست؟


يک سرويس قدرتمند براي ارسال انبوه ايميل که مي‌توانيد استراتژي‌هاي ايميل مارکتينگ (بازاريابي با ايميل) را به ساده‌ترين شکل اجرا کنيد. اين سرويس داراي بخش‌هاي زيادي است که به شما اين امکان را مي‌دهد تا ايميل‌هاي خودکار، ايميل‌هاي زمان‌بندي شده و ايميل‌هايي با ظاهر زيبا (با چيدمان دلخواه) براي کاربران ارسال کنيد. همچنين مي‌توانيد کاربران را در گروه‌هاي متعددي تقسيم‌بندي کنيد تا ايميل‌ها را به‌صورت هدفمند ارسال کنيد.


مثلا اگر کاربري محصولي را خريداري کرد، يک ايميل خودکار برايش ارسال شود که حاوي کوپن تخفيف 30 درصد باشد يا يک فايل دانلودي رايگان داريد و قصد داريد در ازاي دريافت ايميل، فايل مربوط را براي کاربر ارسال کنيد. ميلرلايت به ساده‌ترين شکل اين کار را براي شما انجام مي‌دهد و هر زمان ايميل کاربر در گروه مورد نظر اضافه شد، فايل مربوطه به‌صورت خودکار ارسال مي‌شود.


 


امکانات ميلرلايت



 


1. ساخت انواع کمپين به کمک ويرايشگر پيشرفته ميلرلايت


در ميلرلايت مي‌توان هر نوع ايميلي را چيدمان کرد. يعني در ايميل‌هاي خود مي‌توانيد به راحتي از تصاوير، ويديو، انواع تيتر، متن‌ با رنگ‌هاي متنوع‌، لينک، دکمه، تايمر، آي، نقشه گوگل، ويديو، پست‌هاي اينستاگرام، توييتر، فيسبوک و… استفاده کنيد. تمامي اين امکانات به کمک جابجا کردن المان‌ها توسط موس انجام مي‌شود. پس نيازي به هيچ دانش کدنويسي نداريد و هر بخشي که مي‌خواهيد ايجاد کنيد را با موس برمي‌داريد و در نقطه مورد نظر قرار مي‌دهيد.



البته ويرايشگر پيشرفته ميلرلايت امکان نوشتن در حالت HTML‌ را هم دارد و مي‌توانيد يک قالب اختصاصي با ساختار HTML بسازيد اما براي استفاده از ساختار HTML بايد زبان HTML را بشناسيد تا قالب‌هاي ايميل شما استاندارد باشند تا در صفحه نمايش‌ها به درستي ديده شوند. حتي مي‌توانيد يک ايميل ساده که حاوي متن است را بسازيد و ارسال کنيد. بنابراين با استفاده از ويرايش‌گر ميلرلايت هر نوع ايميلي را مي‌توانيد چيدمان کنيد.


 



 


2. ساخت انواع گروه‌هاي کاربري


يک امکان بسيار عالي براي اينکه ايميل‌هاي دريافتي از سايت را در ميلرلايت مديريت کنيد، ساخت انواع گروه‌هاي کاربري در دسته بندي‌هاي متفاوت است. مثلا گروه‌هاي کاربران تازه عضو شده، گروه کاربراني که خريد موفق داشته‌اند، گروه کاربراني که عضو خبرنامه شده‌اند و هر گروه کاربري که مورد نظر شما است. سپس مي‌توانيم در تنظيمات سايت تعريف کنيم ايميل‌هايي که دريافت مي‌شود در کدام‌يک از گروه‌ها قرار گيرند.


اضافه شدن ايميل‌ها به گروه‌ها در حالت‌هاي مختلفي مي‌تواند انجام شود. هم مي‌تواند به‌صورت دستي توسط شخص اضافه شود و هم مي‌توان طوري تنظيم کرد که خودکار به گروه‌ها اضافه شوند.


 



 


3. ساخت اتوماسيون


يکي از جذاب‌ترين و کاربردي‌ترين بخش‌هاي ميلرلايت، بخش اتوماسيون است. با استفاده از اين قابليت، ايميل‌هاي خودکار، زمان‌بندي‌شده و هوشمند ارسال مي‌شوند. مثلا تنظيم مي‌کنيم هر زمان کاربري محصول شماره 1 را خريداري کرد،‌ بعد از دو روز، يک ايميل برايش ارسال شود و محصول شماره 2 را به کاربر پيشنهاد دهد.


حالت‌هاي مختلفي که در بخش اتوماسيون مي‌شود تعريف کرد:



  • اگر ايميل به گروهي اضافه شد، يک ايميل به‌صورت خودکار ارسال شود.

  • اگر ايميل به گروهي اضافه شد، چند ايميل به‌صورت زمان‌بندي‌شده ارسال شود.

  • اگر ايميل به گروهي اضافه شد، از فهرست گروه ديگر حذف شود.

  • اگر شخصي محصولي را خريداري کرد، از فهرست يک گروه خاص حذف شود.

  • و…


 


4. سيستم آمارگيري و گزارش‌دهي پيشرفته


گزارش تمامي ايميل‌ها در ميلرلايت ثبت مي‌شود و مديريت سايت به‌راحتي مي‌تواند اين گزارش‌ها را مشاهده کند و مورد بررسي قرار دهد. نتايجي مانند درصد باز شدن ايميل‌ها، درصد کليک شدن لينک‌هاي داخل ايميل، تعداد افرادي که لغو اشتراک کرده‌اند، شناسايي موقعيت مکاني افراد و… . بنابراين با مشاهده آماري که ميلرلايت به شما مي‌دهد مي‌توانيد با چند آزمون و خطا، ايميل‌ها را طوري بسازيد تا بيشترين بازديد و نرخ تبديل را در ايميل مارکتينگ داشته باشند.


 


5. اتصال ميلرلايت به سايت‌ها


تمامي موارد بالا بخشي از امکانات ميلرلايت است؛ اما اين قابليت‌ها زماني کار خواهند کرد که سايت شما با سرويس ميلرلايت ارتباط داشته باشد و به هم متصل باشند تا بتوانند به درخواست‌هاي يکديگر پاسخ صحيح دهند. اتصال ميلرلايت به سايت توسط کليدي که به آن API مي‌گويند انجام مي‌شود. API يک کد، شامل اعداد و حروف است. زماني که در ميلرلايت يک حساب کاربري مي‌سازيد، يک API اختصاصي براي شما ساخته مي‌شود. اين همان کليد و مجوز اتصال ميلرلايت به سايت است که در ادامه توضيح داده‌ايم که چطور بايد از کليد API استفاده کرد.


 


آيا استفاده از ميلرلايت رايگان است؟


ميلرلايت، پلن‌هاي مختلفي براي ارائه خدمات خودش دارد که اولين پلن آن پلن رايگان 1-1000 عضو است. يعني مي‌توانيد از خدمات ميلرلايت تا 1000 عضو را به‌صورت رايگان استفاده کنيد و اگر تعداد اعضاي شما بيشتر از 1000 باشد از پلن‌هاي پولي اين سرويس مي‌بايست استفاده کنيد.


 





آيا ايران توسط ميلرلايت تحريم شده است؟


پاسخ اين سؤال خير است. چندي پيش، يک شرکت ايراني به‌عنوان نماينده ميلرلايت در ايران فعاليت مي‌کرد و کاربران مي‌توانستند واريز‌هاي ريالي را براي نماينده ايراني انجام دهند. در حال حاضر شرکتي که نماينده ميلرلايت بود به فعاليتش خاتمه داده است و اين بدين مفهوم نيست که ميلرلايت ديگر به کاربران ايراني خدمات نمي‌دهد. فقط براي خريد پلن‌ها و تمديد پلن‌هاي خريداري شده بايد واريز دلاري انجام دهيد.





 


آموزش اتصال ميلرلايت به وردپرس


همان‌طور که اشاره کرديم، براي اتصال ميلرلايت به سايت نياز به کليد API داريم. پس ابتدا به حساب کاربري خود در ميلرلايت مي‌رويم تا کليد API را يادداشت کنيم. سپس همانند تصوير، وارد بخش Integrations شويد.



 


سپس دکمه «Use» را کليک کنيد. همانند تصوير زير



 


کليد API را مشاهده مي‌کنيد. کليد API را کپي کنيد.



 


تا اينجا کليد API را از ميلرلايت دريافت کرديم. حال بايد کليد API‌ را در سايت قرار دهيم. اما سايت ما بايد بخشي که بشود کليد API را در آن قرار داد، داشته باشد. براي اين منظور از افزونه‌ «هماهنگ‌ساز وردپرس و ميلرلايت» استفاده مي‌کنيم. توجه داشته باشيد اين افزونه رايگان نيست و بايد آن را خريداري کنيد. افزونه معرفي شده را مي‌توانيد از سايت ژاکت تهيه کنيد. پس از نصب افزونه و فعال‌سازي آن، در تنظيمات مربوط به افزونه، بخشي وجود دارد که مي‌توانيد کليد API را قرار دهيد. پس از قرار دادن کليد API، دکمه «ذخيره» را کليک کنيد. اگر تمامي کارها را درست انجام دهيد، اتصال برقرار مي‌شود. همانند تصوير زير:



 


زماني که اتصال سايت و ميلرلايت برقرار شد، مي‌توانيد تنظيمات ديگر را هم مطابق با استراتژي خودتان انجام دهيد. مثلا مي‌توانيد تنظيم کنيد اگر کاربران محصول A را خريداري کردند، ايميلشان در چه گروهي اضافه شود.


افزونه «هماهنگ‌ساز وردپرس و ميلرلايت» سازگاري کاملي با فرم‌ساز گرويتي دارد و در بخش پيکربندي GravityForms مي‌توانيد طوري تنظيم کنيد وقتي کاربري فرمي ارسال مي‌کنيد، ايميلش در چه گروهي اضافه شود. بنابراين ايميل‌هاي کاربران را به اشکال مختلف به گروه‌هايي که در ميلرلايت ساختيم اضافه مي‌کنيم و در نهايت کمپين‌ها در ميلرلايت اجرا مي‌شوند.


 




نويسنده: محمدرضا عابديني - تيم تحريريه مديرسبز


منبع: سايت modiresabz.com

*************************************************************************************


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ميلرلايت ,کنيد ,ايميل ,مي‌توانيد ,سايت ,کليد ,گروهي اضافه ,اتصال ميلرلايت ,ارسال کنيد ,ساخت انواع ,ايميل مارکتينگ ,ساخت انواع گروه‌هاي ,به‌صورت خودکار ارسال
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خرید سفید کننده دندان دست نوشته های جلال شاکری سنگ بنا در کالا ساخت کانون کتاب رضوی گلستان کباب پز صنعتي Jill دعانویس صددرصد تضمینی یهود,09016408686 Oliver رنگ فیروزه ای